Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Montserrat Seró i Carles Herraiz enceten a l’IEI el Projecte Emili Pujol 2019 amb un concert

La soprano lleidatana i el guitarrista barceloní han ofert el concert titulat ‘Aura llatina’

El Projecte Emili Pujol ha estrenat avui la seva edició del 2019 amb un concert que ha tingut com a marc l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i que ha anat a càrrec de Montserrat Seró i Carles Herraiz.

Sota el títol ‘Aura llatina’, la soprano lleidatana Montserrat Seró i el guitarrista barceloní Carles Herraiz han ofert un concert de veu i guitarra amb composicions de petita estructura formal, però de gran interès i qualitat musicals. Així, les cançons de Federico García Lorca i Manuel de Falla han compartit protagonisme amb les de diferents compositors llatinoamericans i amb les ‘Cançons de Carrer’ d’Enric Morera i les ‘Cançons Sefardites’ de Matilde Salvador. Tot plegat a càrrec d’un duet creat l’any 2016 per Montserrat Seró i Carles Herraiz després d’una llarga trajectòria en altres formacions.

El Projecte Emili Pujol inclou activitats, conferències i concerts a l’entorn de la figura del musicòleg i compositor Emili Pujol, una iniciativa en la que col·labora l’Institut d’Estudis Ilerdencs i que pretén acostar la seva figura i sobretot la seva música a través de coneguts i reconeguts músics i professionals del sector. La Càtedra Cervera Emili Pujol (del 19 al 28 de juliol a Cervera), el VII Garrigues Guitar Festival-Memorial Emili Pujol (del 29 de juny, a Les Borges Blanques, al 24 d’agost, a la Vinya dels Vilars d’Arbeca), el Simposi Emili Pujol (Torrebesses-Granadella, del 13 al 15 de juliol) i el simpòsium, campus i certamen Univers Emili Pujol (a la Granadella i Torrebesses del 24 al 28 de juliol) també formen part d’aquest projecte.