Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Maite López Sánchez tanca el cicle ‘Ciència a l’IEI’ parlant d’intel·ligència artificial

Durant el darrer mes, el cicle ha ofert un seguit de conferències amb l’objectiu de donar a conèixer les darreres actualitzacions científiques a càrrec d’investigadors que hi treballen constantment 

‘Intel·ligència artificial: present, oportunitats i reptes de futur’ és el títol de la xarrada que ha tancat el cicle ‘Ciència a l’IEI’, una conferència que ha anat a càrrec de la professora Maite López Sánchez i que ha tingut com a escenari l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

El cicle ‘Ciència a l’IEI’ està coordinat per la Secció de Ciències Experimentals, Matemàtiques i Tecnologies de l’IEI. Durant el darrer mes, ha ofert un seguit de xarrades amb l’objectiu de donar a conèixer les darreres actualitzacions científiques a càrrec d’investigadors que hi treballen constantment.

En aquesta ocasió, la convidada ha estat Maite López Sánchez, professora titular universitària, amb dos sexennis d'investigació reconeguts, a la Universitat de Barcelona (UB). Així mateix, és la coordinadora a la UB del màster interuniversitari en Intel·ligència Artificial (UPC-UB-URV), representant per la Facultat de Matemàtiques del Programa Oficial de Doctorat en Enginyeria i Ciències Aplicades de la UB i doctora vinculada l'Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA-CSIC). Anteriorment, va ser responsable d'investigació en el departament d'innovació de l'empresa Intelligent Software Components (iSOCO) i investigadora visitant al laboratori de robòtica de la Universitat de Southern Califòrnia (USC). Compta amb prop d’un centenar de publicacions científiques en revistes indexades, llibres i conferències internacionals de gran prestigi en la seva àrea i ha rebut nombroses distincions per la seva tasca investigadora.