Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

La cultura catalana, protagonista a la cloenda del cicle ‘Diàlegs’ de l’IEI, amb Jaume Barrull, M. Àngels Cabré i Bernat Puigtobella

‘Incerta glòria. Les cruïlles de la cultura catalana’ ha estat el títol de la taula rodona celebrada a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

El cicle ‘Diàlegs del món d’ahir i d’avui. Del franquisme a la democràcia’ ha viscut avui la seva darrera entrega amb la sessió titulada ‘Incerta glòria. Les cruïlles de la cultura catalana’, que ha tingut lloc al que ha estat seu escenari habitual, l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Aquesta sessió de cloenda ha comptat amb la participació de l’historiador Jaume Barrull; Maria Àngels Cabré, escriptora, crítica literària i directora de l'Observatori Cultural de Gènere; i l’editor i escriptor Bernat Puigtobella. La sessió ha estat moderada pel periodista i escriptor Miquel Andreu.

Emmarcat dins els actes de commemoració del 75è aniversari de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, aquest cicle de diàlegs ha volgut posar en relació la història i experiència cultural i social de l’IEI del franquisme a l'actualitat. Els diversos diàlegs que s’han anat realitzant des de la passada primavera han situat l'IEI com a fil conductor d'aquest canvi d'època i d'estructures.