Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

L’Institut d’Estudis Ilerdencs acull la primera de les dos taules rodones sobre ‘Present i futur de les Arts dins la societat actual’

Carles Monegal, Llorenç Corbella i Sara Jové han participat en una sessió que ha estat moderada per Joanpere Massana

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit aquest dimecres la primera de les dos sessions que formen el cicle de taules rodones ‘Present i futur de les Arts dins la societat actual’, unes jornades que tenen com a objectiu fer sortir a la llum les principals inquietuds culturals del moment actual.

Tant en aquesta com en la segona sessió del cicle, la taula està formada per tres persones representatives en distints àmbits de la cultura. Així, la jornada d’avui ha comptat amb la participació de Carles Monegal, artista, litògraf i director de la Quiosc Gallery; Llorenç Corbella, escenògraf; i Sara Jové, promotora cultural responsable del Celler Mas Blanch i Jové-‘La vinya dels artistes’. El debat ha estat moderat per Joanpere Massana, conseller del departament d’Arts i Patrimoni de l’IEI, organitzador de les jornades.

La segona sessió, també a l’Aula Magna de l’IEI, està programada pel 29 de gener amb la participació de Vicenç Altaió, poeta, assagista, curador d’exposicions i crític d’art; Artur Ramon, antiquari i historiador de l’art; i Carme Bergés, museòloga, directora del Museu de Cervera i professora associada de la UdL, a més de ser una de les comissàries de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.