Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

L’exposició del 13è Premi Internacional de Belles Arts Sant Jordi, a l’Institut d’Estudis Ilerdencs

La Sala Montsuar acollirà fins al 22 de juliol una mostra amb les peces més destacades d’aquest certamen

La Sala Montsuar de l’Institut d’Estudis Ilerdencs acull des d’avui l’exposició corresponent al 13è Premi Internacional de Belles Arts Sant Jordi dels Països Catalans. La mostra es podrà veure en aquest espai fins al 22 de juliol.

La presentació ha comptat amb la participació del vicepresident quart de la Diputació, Jordi Latorre; del secretari de la Fundació Perelló, Jaume Vilella; i de l’alcalde de Bellpuig i president del Consell Comarcal de l’Urgell, Salvador Bonjoch.

L’exposició recull les peces més destacades, la guanyadora i les finalistes d’aquest premi convocat per la Fundació Perelló de Bellpuig, una que inicialment es va poder veure al Convent de Sant Bartomeu de la població de L’Urgell, que a més va acollir l’acte de lliurament dels guardons. Uns guardons que van distingir com a guanyador Josep Manel Aznar Díaz, per la creació ‘Poble Plaça Palau’, pintat utilitzant la tècnica de pintura a l’oli, i com a segon classificat David Anocibar per ‘Realidad no virtual’, també pintat a l’oli. El jurat del certamen també va atorgar cinc mencions honorífiques a Teresa Camí, Xavier Márquez, Enrique Estellés, Aida Mauri i Narcís Sala.