Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

L’espectacle ‘MITO#5’ s’apodera de l’IEI dins les activitats complementàries a l’exposició ‘Apunts sobre la impossibilitat de la imatge del món’

La performance ha pres com a punt de partida l’obra ‘¿Quién sabe dónde?’ de Walmor Correa

L’exposició ‘Apunts sobre la impossibilitat de la imatge del món’, que des del passat 20 de desembre es pot veure a La Gòtika de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, ha ofert aquest divendres una de les activitats paral·leles programades com a complement d’aquesta mostra.

Es tractava de l’espectacle/performance ‘MITO#5’, a partir de l’obra ‘¿Quién sabe dónde?’ de Walmor Correa, un dels tres artistes que, juntament amb Roc Domingo i Maite Villafranca, han aportat diferents creacions a l’exposició, tot plegat dins un projecte comissariat per Glòria Jové i Quim Bonastra, professors de la Universitat de Lleida, i que es podrà veure fins a l’1 de desembre a l’IEI.

L’exposició convida a reflexionar sobre la paradoxa que suposa la impossibilitat de la imatge del món en l'era del bany d'imatges. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració del Museu Pedagògic de Castelló i de l’INS Màrius Torres de Lleida, i ha estat visitada per diferents centres escolars.