Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Els guitarristes Raquel Benito i Carles Herraiz, del Conservatori Municipal de Lleida, ofereixen un concert a l’IEI amb obres d’Emili Pujol

 

Els músics Raquel Benito i Carles Herraiz han ofert aquest dilluns un concert de guitarra en el marc de la celebració del ‘Projecte Emili Pujol 2018’ que se celebra a les comarques de Lleida entre els mesos de juny i agost. El concert –que portava per títol ‘Pels camins del mestre Pujol’- ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’IEI.

Es tracta de dos professors del Conservatori Municipal de Lleida que han obtingut  diversos premis internacionals i que van ampliar estudis amb alguns dels grans mestres de guitarra. En el cas de Carles Herraiz està especialitzat en el repertori contemporani, estrena obres de Carles Guinovart, Jordi Rossinyol, Nino Díaz, Delfín Colomé i José Pablo Polo. Benito ha format part de diversos projectes musicals entre els que destaca el quartet Azaroa (1995-2006).

El Projecte Emili Pujol segueix aquest dimarts amb un concert de guitarra a càrrec de Xavier Coll sota el títol ‘Concert pedagògic sobre l’evolució dels instruments de corda polsada, des del segle XVI fins a la guitarra actual’, que també tindrà lloc a l’Aula Magna de l’IEI.