Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

El programa ‘Soroll’ de Ràdio Lleida Cadena SER s’endinsa en l’Institut d’Estudis Ilerdencs amb motiu del seu 75è aniversari

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha estat entrevistat. L’emissió s’ha fet des de la Biblioteca de l’IEI i també ha comptat, entre d’altres, amb la vicepresidenta Rosa Pujol, el músic David Masot i el director de l’Orfeó Lleidatà, Pedro Pardo.

El president de la Diputació de Lleida i de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Joan Reñé, ha estat un dels protagonistes avui del programa ‘Soroll’ de Ràdio Lleida Cadena SER, presentat per Màxim Castillo i que s’ha emès des de l’IEI amb motiu del 75è aniversari d’aquesta institució.

Reñé ha estat entrevistat en un programa que també ha comptat, entre d’altres, amb les intervencions de la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, el micòleg Serafí Cambray, el paleontòleg Antoni Lacasa, el música David Masot (Tremendos) i el director de l’Orfeó Lleidatà, Pedro Pardo, que ha parlat de la cantata escènica ‘Carmina Burana’, que aquest cap de setmana clourà a La Llotja els actes del 75è aniversari de l’IEI.