Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

El professor de filosofia Àngel Castiñeira parla a l’Institut d’Estudis Ilerdencs de ‘Poseu justícia on hi hagi conflicte’ dins el cicle ‘La convivència’

 

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha acollit avui una xarrada del professor de filosofia Àngel Castiñeira emmarcada dins el cicle de conferències ‘La convivència’.

Castiñeira ha parlat sobre ‘Poseu justícia on hi hagi conflicte’, en una sessió que estat presentada per Josep Maria Forné, coordinador de la secció de filosofia de l’IEI. El cicle ‘La convivència’ està organitzat per l’IREL (Institut de Recera i Estudis Religiosos de Lleida), la Fundació Joan Maragall, la UdL i l’IEI.

Doctor i llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona, i diplomat en Alta Direcció d’Empreses per ESADE, Àngel Castiñeira és director des del 2005 i professor titular del departament de Ciències Socials d'ESADE. També és director del programa ‘Pensar el Lideratge’ d'Executive Education d'ESADE Business School i de la Càtedra Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE i Director de l’Observatori de Valors (Fundació Lluís Carulla).

En la seva trajectòria acadèmica, s'ha especialitzat en filosofia social i política, així com pensament geopolític, ètica aplicada i valors, canvis de l'entorn social i cultural i lideratge i governança democràtica. Ha estat professor titular del Departament de Ciències Socials d'ESADE-Universitat Ramon Llull (des de 1993) i Director del Centre d'Estudis de Temes Contemporanis (Generalitat de Catalunya, 1998-2004).