Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

El Cor Euridice celebra els seus 25 anys d’història amb un concert a l’Aula Magna de l’IEI

L’espectacle ‘Dona(‘m) veu’ ha estat concebut per commemorar l’aniversari de la formació i ha viatjat a diferents punts del territori

L’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs ha estat avui el marc per al concert commemoratiu dels 25 anys d’història del Cor Euridice.

Sota el títol ‘Dona(‘m) veu’, i amb motiu d’aquest 25è aniversari, la formació ha encarregat a músics que s’han relacionat amb el cor la composició d’una obra basada en textos de dones d’arreu. El resultat és aquest concert que s’ha viscut avui a l’IEI i que han dut a diferents punts del territori, en un periple que acabarà demà diumenge a l’església parroquial de les Borges Blanques a partir de les 7 de la tarda. Totes les obres són estrenes per encàrrec als compositors Ramon Andreu, M. Cristina Pascual, Heura Gaya, Agustí López, Raimon Romaní, Núria Bresolí, Robert Faltus, Pere-Mateu Xiberta i Dolors Ricart, directora del Cor Euridice, que avui ha comptat amb Marta Castelló al piano.

El Cor Euridice es va crear l’any 1993 amb la voluntat d’oferir als alumnes i ex alumnes de l’Escola Municipal de Música de Les Borges Blanques, la possibilitat de formar un cor de cambra. Iniciat com a cor mixt, s’ha consolidat però com a cor femení.