Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

El cicle ‘Veus del passat, veus del present’ enceta dos sessions dedicades a ‘L’ofici de la història’ amb Manuel López i Enric Vicedo

La segona entrega arribarà dimecres vinent a l’Institut d’Estudis Ilerdencs amb Josep Capdeferro

El Seminari Permanent d’Història de l’IEI-Cicle ‘Veus del passat, veus del present’ ha viscut aquest dimecres una nova entrega en la què els protagonistes han estat Manuel López i Enric Vicedo. La sessió ha estat presentada per l’historiador Marc Macià, membre de la Secció de Geografia i Història de l’IEI.

Manuel López i Enric Vicedo, professors de la UdL, han ofert una conferència titulada ‘L’ofici de la història (1): Josep Fontana’, primera entrega d’una sessió doble que tindrà continuïtat dimecres vinent, 27 de març, amb la xarrada titulada ‘L’ofici de la història (2): Eva Serra’, que oferirà Josep Capdeferro, de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Aquest cicle està organitzat per la Secció de Geografia i Història de l’IEI i té l’objectiu d’oferir un apropament a diversos moments rellevants de la nostra història, testimonis de la historiografia, presentacions d’algunes obres significatives i reflexions sobre temes de debat del nostre present.