Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

El balaguerí Toni Rodés presenta a l’IEI la seva segona publicació, ‘L’espero mentre la imagino’

El balaguerí Toni Rodés, ha presentat aquest dijous la seva segona publicació, que porta per títol ‘L’espero mentre la imagino’, en un acte que ha estat presidit pel diputat de la Diputació de Lleida Josep Ibarz, i que ha comptat també amb la participació del director dels Serveis Territorials de Cultura a Lleida, Josep Borrell.

Amb un estil àgil l’autor crea un univers on conviuen la ironia, la fantasia i l’absurditat. L’espero mentre la imagino és un recull de contes amb girs i finals inesperats que en tot moment sorprenen i diverteixen el lector. Amb pinzellades de sarcasme, Toni Rodés retrata singularment el món i l’època que ens toca viure.

Toni Rodés i Guillem ( Balaguer,1965) es va donar a conèixer amb la publicació de Glops de vida. Des de 1990 treballa a l’administració pública, tasca que combina amb l’escriptura i la docència en tallers sobre comunicació. La seva obra farcida de recursos irònics posa en qüestió la societat i les normes establertes i deixa despullada la hipocresia. Els seus personatges, sovint sacsejats per adversitats, tenen el nexe comú de l’optimisme i del convenciment que tot està per fer i que tot és possible.