Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

Concert del guitarrista especialitzat en instruments antics, Xavier Coll, en el marc de la celebració del ‘Projecte Emili Pujol 2018’

El músic Xavier Coll ha ofert un concert de guitarra en el marc de la celebració del Projecte Emili Pujol 2018. El concert –que portava per títol ‘Concert pedagògic sobre l’evolució dels instruments de corda polsada, des del segle XVI fins a la guitarra actual’- ha tingut lloc a l’Aula Magna de l’IEI.

Es tracta d’un guitarrista especialitzat en instruments antics (tiorba, viola de mà i guitarra barroca) amb destacades actuacions internacionals a Espanya, França, Itàlia, Anglaterra, Suïssa, Noruega, Estònia, Rússia, República Txeca, Romania, EUA, Mèxic, Cuba, Amèrica Central, Amèrica del Sud, Egipte i Japó.

Ha col·laborat amb la reconeguda formació Le Concert des Nations de Jordi Savall. Actualment participa al festival Maestros de la Guitarra Española (amb guitarristes com David Russell, Manuel Barrueco, Aniello Desiderio, Zoran Dukic o Ricardo Gallén) i és membre del Barcelona Guitar Trio i el Barcelona 4Guitars.

Des de l’any 2003 és professor a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on imparteix classes de música de cambra i guitarra.

El Projecte Emili Pujol segueix aquest dimecres amb un concert del grup Canigó Ensemble sota el títol ‘Patrimoni musical. Cançoner popular de Catalunya’, que també tindrà lloc a l’Aula Magna de l’IEI.