Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

Presentació del conte musical ‘Capità 47’, amb la participació de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell

L’Aula Magna de l’IEI ha acollit aquest dimecres la presentació del conte musical Capità 47, de Laura Bernis, autora del text i les il·lustracions; Albert Guinovart, que ha composat la música; i l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell (OJC), que l’ha interpretada. La directora de l’IEI, Montserrat Macià, ha participat en l’acte de presentació conjuntament amb els autors i el director de l’OJC, Alfons Reverté.

Bernis, Guinovart i l’OJC uneixen forces amb la intenció d'acostar la música als nens i les nenes, de la mà de la lectura. Amb el CD que es troba a l'interior, es podrà gaudir d'una lectura diferent, escoltant a la vegada la gravació de la música i la narració amb les veus dels personatges, interpretades per la pròpia Laura Bernis i pel baix Josep Ferrer.

Aquesta és la història del Martí, un noi que té una estranya afició: li encanta llegir còmics. És l'únic de la seva classe que sent passió per la col·lecció "Galàxia i acció" i el seu protagonista, el Capità 47. Això fa que se'l consideri el diferent de classe, però qui no s'ha sentit mai fora de lloc? Qui no té alguna afició amagada i que ningú més comprèn? Aquest és el camí per acompanyar el Martí a descobrir la clau per guanyar fins al més poderós i temible de tots els seus enemics.