Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

La vicepresidenta de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Rosa Pujol, presideix la jornada-debat protagonitzada per Empar Moliner i Josep Maria Solé Sabaté

Empar Moliner i Josep M. Solé i Sabaté refermen el dret a llibertat d’expressió al debat de l’IEI‘La llibertat d’expressió’ ha estat l’eix del debat que aquest vespre han protagonitzat a l’Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs l’escriptora Empar Moliner i l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté en un acte presidit per la vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol.

El debat ha comptat amb dos protagonistes amb un estil diferent. L’escriptora, articulista i col·laboradora i tertuliana en diferents espais de ràdio i televisió Empar Moliner, amb els seus reflexos, la seva agilitat i la seva visió àcida i humorística, i l’historiador lleidatà Josep Maria Solé i Sabaté amb el rigor i el bagatge del qual és tot un especialista en la Guerra Civil espanyola i en la postguerra, doctor per la Universitat de Barcelona, llicenciat en Filosofia, professor d’Història Contemporània a l’UAB.