Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

La influència filosòfica de la Xina a debat al cicle ‘Els fonaments de la cultura xinesa’

L’Aula Magna de l’IEI ha acollit aquest dimarts la conferència ‘Evolución y diversidad de las influencias filosóficas: el confucianisme y el Arte de la Guerra’’, a càrrec també de Luo Huiling, de la Facultat de Filologia de la Universidad Complutense de Madrid, en el marc de la celebració del cicle ‘Els fonaments de la cultura xinesa’, coordinat per l’Aula d’Estudis Xinesos de la UdL, i la col·laboració de la Diputació de Lleida. L’IEI, la UdL i el Banc de Santander.

Des de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i de la Càtedra d'Estudis Asiàtics de la Universitat de Lleida es pretén –amb aquest cicle- contribuir a la difusió de la realitat cultural, econòmica i política que probablement dominarà l'esfera internacional del segle en què estem immersos.

La següent conferència serà el dia 2 de maig, al Saló Víctor Siurana del Rectorat de la UdL, sota el títol ‘La nova ruta de la Seda: geoestratègia i economia’, a càrrec d’Eugeni Bregolat, ex ambaixador d’Espanya a la Xina i Doctor Honoris Causa per la UdL.