Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

L’IEI acull aquesta setmana les Cantades Cors de Nadal de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes

L’activitat, que enguany arriba a la seva 13a edició, es desenvolupa en tres sessions, de dilluns a dimecres, i hi prendran part un total de nou formacions.

Com ja és tradicional en aquestes dates, l’Institut d’Estudis Ilerdencs és escenari de les Cantades Cors de Nadal, que enguany arriben a la seva 13a edició amb la participació de nou formacions.

Ho fan, com és habitual, sota l’organització de l’Agrupació Ilerdenca de Pessebristes  amb la col·laboració de l’IEI, que cedeix l’Aula Magna per aquesta activitat, que es desenvoluparà en tres jornades. A la primera, celebrada aquest dilluns, hi van prendre part la Coral Cants i Rialles de l'Àrea de la dona de Cappont, dirigida per Gemma Maria Naranjo; la Coral Units pel Cant, amb Antonieta Melé al capdavant; i la Coral Flor d'Espígol de Rosselló, sota la direcció de Víctor Roman.

La segona sessió arribarà aquest dimarts a les 19.30 i hi participaran la Coral Colla de ca l’Antoni, dirigida per Marissa Busom; la Coral i conjunt instrumental de l’IES Josep  Lladonosa, amb Agustí Ardanuy a la direcció; i la Coral CRV-Cor del Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida, amb Teresa Oliva al dapdavant.

Les Cantades Cors de Nadal acabaran dimecres, també a les 19.30 hores, amb la Coral Sant Anastasi, sota la direcció de Vicenç Serra; la Coral l’Estel del Cercle de Belles Arts, dirigida per Gemma Maria Naranjo; i la Coral Coloma Blanca de la Llar de Jubilats de Balàfia, amb Vicenç Serra al capdavant.