Facebook Twitter Instagram YouTube flickr 

Seu electronica

El cicle Música a les Terres de Lleida 2018-19 visita aquest cap de setmana La Sentiu de Sió, Benavent de Segrià, Torre-Serona i Castelldans

 

Els espectacles aniran a càrrec de l’Orfeó Lleidatà i Pedro Pardo, de Veus.Kat i d’Alfons Pérez i Oksana Shymanska, de L’Intèrpret Produccions, que actuaran per partida doble

El cicle Música a les Terres de Lleida 2018-19 que organitza l’Institut d’Estudis Ilerdencs oferirà aquest cap de setmana tres noves cites dins un calendari que s’allargarà fins al 19 de gener de l’ant entrant.

Concretament, el dissabte 22 el cicle viatja a la Sala Polivalent de La Sentiu de Sió (18.00 hores) amb ‘El violí i el piano recorden la seva joventut’, a càrrec d’Alfons Pérez (violí) i Oksana Shymanska (piano), de L’Intèrpret Produccions; a la Sala de l’Ajuntament de Benavent de Segrià (19.30 hores) amb ‘Christimas.cat’, a càrrec de l’Orfeó Lleidatà i Pedro Pardo; i a la Sala de l’Ajuntament de Torre-Serona (21.00 hores) amb ‘Truca el Nadal’, a càrrec de Veus.Kat. Diumenge 23 serà el torn, novament, per a ‘El violí i el piano recorden la seva joventut’, que es podrà veure a l’església de Castelldans (18.00 hores).

El cicle va començar el dissabte passat a Cabanabona amb ‘Clàssics, o no...’, a càrrec del Grup de Cambra de l’Orfeó Lleidatà, i a Bellpuig amb ‘Christmas. Cat’, a càrrec de l’Orfeó Lleidatà. Aquests mateixos dos espectacles es van poder veure, respectivament, diumenge 16 a Els Torms i Aitona. Posteriorment, el cicle té previst visitar Artesa de Lleida, Verdú, Isona i Conca Dellà, Tarroja de Segarra, Peramola i Baixa Riera Salada (Basella). Música a les Terres de Lleida proposa audicions de música, en totes les seves vessants, amb l’objectiu de difondre la música per tot el territori i fer-ho en indrets considerats de gran valor patrimonial. En aquest sentit, l’interès de l’IEI és acostar la música, de forma transversal i en totes les seves variants, a totes les comarques de Lleida.