Facebook Twitter Instagram Google + YouTube flickr 

Seu electronica

Conferència sobre malalties pediàtriques rares al cicle ‘Les malalties de la infància’

L’Aula Magna de l’IEI ha acollit aquest dilluns la conferència ‘El laberinto de las enfermedades raras pediátricas: avances en el diagnóstico, seguimiento clínico y terapias avanzadas’, a càrrec d’Eduardo Tizzano, director de l'Àrea de Genètica Clínica i Molecular, Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, en el marc de la celebració del cicle ‘Les malalties de la infància’, organitzat per la Secció de Medicina de l’IEI.

Les malalties de la infància són sovint oblidades, encara que sigui de manera inconscient. Freqüentment s’associa emmalaltir amb la vellesa i s’oblida que els nens també poden patir malalties molt greus.

Aquest cicle de conferències inclou tant les malalties pediàtriques oncològiques relativament freqüents, com d’altres menys freqüents, les malalties rares, les quals encara són objecte de més oblit quan es tracta de finançar el seu estudi.

El cicle també tracta un tema candent com és el de vacunació dels infants i la seva importància en la salut des del punt de vista comunitari.